28.10.09

Moya fa plata en Light Contact

El Campionat del Món WAKO va convidar el català més internacional

Xavi Moya ha tornat del Campionat del Món WAKO com a subcampió en la modalitat Light Contact. Moya, que va participar com a convidat, va superar dues eliminatòries prèvies que es van disputar del 19 al 25 d’octubre a Villach (Àustria) amb més de 60 països representats.

A la final, el català es va enfrontar a l’anglès Owen King (5 vegades campió) i el resultat va ser de 8-6. Cal reconèixer el mèrit de Moya ja que mai havia practicat el light contact tal i com ell mateix afirma: “Era el primer cop que en feia i tot i que el marcador ha estat força igualat m’ha mancat falta d’estratègia”. El Light contact, tal com indica el seu nom, es basa en el contacte suau i sobre tatami, per contra del full contact que es practica en un ring limitat amb unes cordes.