27.10.09

Sergi Blàzquez convidat per Catalunya Ràdio

El vicepresident parlarà de la Copa Davis a El Club de la Mitjanit

El vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, és el convidat a la tertúlia del programa d’avui El Club de la Mitjanit (Catalunya Ràdio) presentat i dirigit per Pere Escobar. En motiu de la final de la Copa Davis, s’analitzaran les repercussions que aquesta tindrà per Barcelona i Catalunya i la despesa que això suposa pels contribuents (fixada en 2,2 milions d’euros per l’ajuntament de la ciutat).

A la tertúlia també hi serà Toni Freixa (exassessor de la directiva del Futbol Club Barcelona), Jordi Badia (excap de comunicació del Futbol Club Barcelona) i Fabián Ortiz (periodista del diari AS). Juntament amb Sergi Blàzquez, tots quatre ens donaran una visió més àmplia d’una Davis que arriba per segon cop a Catalunya després de fer-ho l’any 2000.

Aquesta nit, a les 00.00 hores, tertúlia El Club de la Mitjanit (Catalunya Ràdio)