21.10.09

Ja es coneixen els seleccionats pel Mundial d’Àfrica

Espectacle en l’Open de físic-culturisme


Yasmina de Haro, Fèlix Barrachina, Josep Camats i Antonio Fuentes representaran Catalunya del 29 al 31 d’octubre al Mundial de Cap Town (Sud-Àfrica). Aquest dissabte, tots quatre van participar de l’Open de Catalunya (Olesa de Montserrat) per demostrar el bon nivell amb què arribaran a la competició més important.

Ja es coneixen els atletes seleccionats per representar a Catalunya en el proper Campionat del Món de físic-culturisme. La delegació catalana estarà integrada per Yasmina de Haro, Fèlix Barrachina, Josep Camats i Antonio Fuentes. Tots quatre viatjaran el proper 29 d’octubre cap a la ciutat de Cap Town (Sud-Àfrica) i hi estaran fins el 31 d’octubre.

Els escollits es van fer públics dins el marc de l’Open de Catalunya celebrat dissabte passat al teatre UEC d’Olesa de Montserrat. Precisament, Yasmina de Haro va oferir una espectacular coreografia en la categoria Body Form que va demostrar el bon moment esportiu pel que passa. D’altra banda, en categoria Open, Fèlix Barrachina va imposar-se en primer lloc seguit de Josep Camats (segon) i Antonio Fuentes (tercer). Un open que va servir d’escalfament previ al mundial.