19.10.09

Èxit rotund de les Seleccions Catalanes a la Festa dels Súpers

La Plataforma porta els esports reconeguts als més menuts

Els súpers que aquest cap de setmana han participat de la festa anual celebrada a Motnjuïc, han conegut de primera mà les seleccions catalanes. El circuit participatiu, format per una bona representació dels nostres esports reconeguts, s’ha omplert de nens i nenes que han passat una bona estona aprenent a tirar bitlles, fent cistelles amb una pilota de korfbal o marcant un gol en una porteria d’hoquei, entre d’altres activitats.

A més, l’espectacle de Dani Comas, campió mundial de biketrial, ha deixat bocabadats als presents aquest diumenge al matí a la carpa de la Plataforma.

D’altra banda, els globus de la Plataforma han tenyit de color groc la festa i l’èxit es demostra amb l’exhauriment de tot el material informatiu i lúdic repartit com ara auques, pilotes, enganxines o samarretes. Una festa que ha donat a conèixer un cop més la feina feta per la Plataforma i les darreres novetats com la incorporació del futvolei o el biketrial a la llista dels esports reconeguts on Catalunya juga oficialment. A més, la resposta ha estat més que positiva amb l’interès per fer-se col•laborador i recolzar les seleccions catalanes per part de la ciutadania.

La Festa dels Súpers, que compleix la seva tretzena edició coincidint amb el naixement del nou canal infantil de TVC, ha aplegat a 350.000 persones en dos dies. Una cita doncs indispensable per fomentar als més menuts la pràctica de l’esport i les seleccions catalanes.

Finalment ens agradaria donar les gràcies a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Federació Catalana de Pitch&putt, a la Federació Catalana de Korfbal, a la Federació Catalana de Patinatge i a l’Associacó Catalana de Biketrial. I també a tots els voluntaris i monitors que ens van donar un cop de mà. GRÀCIES!