15.10.09

Arriba la Festa dels Súpers

La Plataforma portarà les Seleccions Catalanes als més menuts

La festa dels Súpers arriba com cada any carregada d’activitats i també esport. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes estarà present aquest cap de setmana i els nostres esports reconeguts també. T’avancem algunes de les activitats en que podràs participar. Durant tot el dissabte i diumenge, de 10 del matí a 19 de la tarda, hi haurà un circuit d’esports amb el korfbal, patinatge, pitch&putt i bitlles, quatre esports on Catalunya està reconeguda i competeix oficialment. Tots aquells que acabin les quatre proves rebran fantàstics regals de les seleccions catalanes. A més a més repartirem auques de les Seleccions catalanes, adhesius, informació dels esports reconeguts, etc.

D’altra banda, el sis vegades campió mundial de biketrial Dani Comas oferirà un show damunt de la seva bicicleta i aproparà als més menuts a aquest esport reconegut darrerament. I quan acabi firmarà autògrafs a tothom.

Vine a la carpa de la Plataforma, viu les Seleccions Catalanes i guanya molts premis tot coneixent els esports reconeguts.

Els súpers i la Plataforma, amb les Seleccions Catalanes!