13.10.09

Villar celebra el centenari de la FEF quatre anys abans de la data

La premsa espanyola es fa ressò de l’error

Ángel Maria Villar, president de la Real Federación Española de Futbol (RFEF), ha restat en comptes de sumar. La selecció catalana de futbol ja coneix de ben a prop els seus mètodes, impedint el Catalunya-Estats Units que s’havia de celebrar el 2007 malgrat les 15.000 signatures enviades a la RFEF perquè reconsiderés la idea i no posés obstacles a l’encontre. I més recentment amb el projecte de la Copa de les Nacions.

Però en aquest cas, els plats trencats els han pagat ells mateixos. Fundada el 1913, la RFEF hauria de celebrar el seu centenari el 2013 però s’ha avançat a la data igual. Ja al 1988, l’Argentina de Maradona va jugar contra l’Espanya de Butragueño per celebrar el 75è aniversari de la RFEF i si seguim les dates, al 2009 no cauen 100 anys. En tot cas, l’hauria de celebrar la Federación de Clubes de Futbol datada del 1909 però extingida en l’actualitat i mai considerada com la data oficial de la fundació de l’espanyola. Per què aquests errors de càlcul? A què es vol adelantar Villar? Amb què ens sorprendrà ara?

Continuarà…

Més informació: http://www.marca.com/2009/10/08/futbol/seleccion/1254957301.html