05.10.09

Catalunya guanya a Cuba en gimnàstica artística

La prèvia al mundial ha donat bons resultats contra una selecció oficial

El Catalunya-Cuba amistós disputat aquest cap de setmana a la Zona Esportiva La Mina de Sant Adrià de Besòs, ha demostrat el nivell dels esportistes catalans per guanyar en tornejos oficials. L’equip masculí format per R.López, E.Navarro, J.Gómez, E.Bermejo i A.Alonso es van imposar en les cinc modalitats davant Cuba per una puntuació ajustada (254.600-236.150).

Malgrat anular l’encontre femení per la falta dels visats de les atletes cubanes menors d’edat per raons burocràtiques procedents de l’Habana, es va oferir una exhibició de nivell entre les atletes catalanes i la cubana Madelen Tamayo. Entre el públic assistent es trobada Gervasio Deferr que animava la selecció catalana.

D’altra banda, avui viatja cap al Mundial de Londres l’atleta català Javier Gómez disposat a fer medalla.

Fotografies de Tomas Tyrpekl