02.10.09

Jiménez es penja la medalla d’argent en el Mundial de Màster Power

Amb aquest triomf, el català suma cinc medalles internacionals

Catalunya torna a fer podi en el físic-culturisme. La Federació Catalana, reconeguda oficialment, torna amb la medalla d’argent de Fernando Jiménez en els 75 kg i suma cinc medalles internacionals amb menys de tres anys. Per la seva banda, Alejandro Rodríguez queda en quarta posició en la categoria dels 82,5 kg.

Dos catalans, integrants de la Federació Catalana de Físic-Cultursime i amb la selecció catalana reconeguda oficialment, han pujat un cop més en les primeres posicions del Mundial de la Rep. Txeca en Màster Power.

Fernando Jimenez s’ha penjat la medalla d’argent en la categoria de fins a 75kg Màster 1 i, fins l’últim moment, va tenir possibilitats de desbancar a l’alemany Jorg Miller. Els parcials de Jiménez han estat: squat 260kg, press banca 185kg i pes mort 255kg que sumen un total de 700 kg. Amb aquesta immillorable competició ja van cinc les medalles internacionals aconseguides en menys de tres anys per Fernando.

L’altre atleta català va ser Alejandro Rodríguez qui, malgrat no tenir una de les seves millors actuacions, va mantenir el nivell exhibit en els passats campionats d’Europa, col•locant-se en quarta posició, una altra vegada darrere l’alemany Ralf Hampel (múltiple Campió Europeu). Les marques establertes per Rodríguez van ser: squat 290 kg, press banca 190 kg i pes mort 250 kg que suma un total de 730 kg.

El campió d’aquesta categoria de fins els 82,5kg va ser el recordman mundial Luis Tapia (Puerto Rico), seguit de l’americà Roland Garofalo, tres vegades Campió del Món.

Enhorabona a aquest dos grandíssims i forçuts atletes qui any rere any estan en el cim del Powerlifting mundial.