02.10.09

Els mitjans es fan ressò de l’oficialitat del biketrial

La premsa del país se’n felicita

La selecció catalana de biketrial, reconeguda des d’ahir oficialment, també ha rebut el reconeixement dels mitjans de comunicació, els quals han dedicat el seu espai esportiu a aquest nou triomf de la Plataforma, i ja en van dinou.

TV3, Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio, el diari Avui, El 9 Esportiu i d’altres portals web com E-notícies, Racó Català, Directe.Cat, Crònica.Cat o LaTafanera.Cat han dedicat entrevistes i amplis reportatges. Titulars com “Catalunya-Espanya de biketrial?”, “Un esport espectacular ara amb una bandera catalana” o “Catalunya compta amb el millor bressol dels pilots del món”, han elogiat la nova selecció.

Des de la Plataforma agraïm tot el suport rebut i la bona empenta que ajudarà a consolidar el biketrial català a nivell internacional.

Tv3 (vídeo del telenoticies)
Avui
Elpunt
E-noticies
Racocatala
Cronica
Directe.cat