01.10.09

El Biketrial fa el doblet!

Catalunya reconeguda també per la European Biketrial Union

Si el passat 28 d’agost a la ciutat de Pin Tang (Xina) s’oficialitzava el reconeixement de Catalunya dins la Biketrial Internacional Union, avui s’ha aconseguit entrar definitivament també dins la European Biketrial Union. Tots dos èxits assolits per la Biketrial Associació Catalana (BAC) i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes confirmen el bon moment que viuen les nostres federacions, que a dia d’avui ja són 19 que ens representen oficialment arreu del món.

Recordar per tots aquells que no ho volen entendre que les federacions o associacions catalanes són entitats privades amb les seves pròpies lleis i l’última paraula per ser admeses dins les internacionals depen de les seves respectives entitats, també privades i amb els seus propis estatus. Una Nació, una Selecció!