01.10.09

Arrenca el Mundial Màster de Power

Des d’avui fins el 3 d’octubre, la Rep. Txeca acull aquesta prova de físic-culturisme

Des d’avui fins el proper dissabte 3 d’octubre, Rep. Txeca acull el mundial màster de Power i la selecció catalana ha viatjat cap allà per endur-se les millors posicions del podi. Aquest mundial consisteix en la modalitat coneguda també com el power lífting on es valora el treball de l’aixecament de pes dels esportistes. Així doncs, el campionat es dividirà en tres proves: pes de banca, sentadeta i pes mort.

El pes de banca avalua la resistència del pit dels esportistes i és l’exercici clàssic consistent en agafar peses en posició horitzontal i assentat.

D’altra banda, la sentadeta posa a prova les cames que s’han de flexionar al màxim per tal d’aixecar les peses fins l’alçada del clatell.

El tercer exercici, el pes mort, recau la força a l’esquena i s’han d’agafar les peses amb les dues mans en posició recta i elevar-les el més amunt possible.
La mitjana d’aquestes tres proves amb proporció al pes corporal dels esportistes dóna la puntuació final per la classificació. Esperem doncs, que la fórmula dels nostres esportistes torni a repetir-se!