29.09.09

El Selecciona’t renova la cara

Més continguts, més premis i sobretot més personatges

La nova temporada de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes arrenca amb la revista mensual Selecciona’t en format butxaca i duplica el seu tamany fins a les 16 pàgines. Això comporta una ampliació de continguts on es vol prioritzar per damunt de tot els nostres esportistes catalans i tots aquells col·laboradors i col·laboradores que feu possible la nostra lluita per l’oficialitat de l’esport català.

Així doncs, en el Dóna la cara us donem la possibilitat de sortir a la revista i aconseguir fantàstics premis. D’altra banda, el Reportatge posa nom i cognoms a aquells esportistes catalans que porten el nostre segell arreu del món. En aquest últim número, el protagonista ha estat el campió europeu de ràquetbol Víctor Montserrat.

Un altre apartat és el dedicat a un esport reconegut cada mes i en aquest cas trobem el rugby touch, el darrer en fer-se oficial. Tampoc faltarà l’Enquesta, La Foto, De Viatge, els nostres dibuixants (Fer i Miquel Ferreres), o les darreres notícies que es presentaran en format de breus. El Confidencial, també és un nou apartat que tal com indica el seu nom, exposarà el boca-orella d’algun tema d’actualitat sobre les seleccions catalanes.

Marc Vives, director de la revista afirma que l’objectiu d’aquest canvi és “ser el màxim de transparents i clars als ulls dels nostres lectors i donar més profunditat a esportistes no tan populars però que s’han fet un lloc públic per mèrits propis”. D’altra banda, també afegeix: “En portada continuarem oferint personatges mediàtics potents i de renom i la contra ens servirà per conèixer l’opinió d’un articulista consagrat”.

Selecciona’t es presenta doncs com una revista de lectura fàcil, entretinguda, original i moderna, la qual incorpora la tecnologia dels codis QR, que permeten incorporar material audiovisual dins el mateix paper imprès a través de la connexió a la xarxa per telefonia mòbil.

A més, facilitarem mensualment la butlleta de col·laboració per afavorir que Selecciona’t arribi encara més lluny i convidar a tots aquells qui vulguin conèixer de més a prop la Plataforma i el nostre treball diari.

UNA NACIÓ, UNA SELECCIÓ!