29.09.09

Catalunya queda vuitena del PAVA-Cup danès

La selecció va debutar en pista de gel

La Selecció Catalana d’Icestock va participar aquest cap de setmana al Hvidrovre PAVA-Cup 2009 a Dinamarca, convidats per la Federació Danesa d’Icestock. El torneig es va disputar en dues rondes que enfrontaven els deu equips entre ells i Catalunya va quedar en una meritòria vuitena posició. Meritòria perquè tres dels seus participants disputaven per primer cop un torneig en pista de gel i van sumar una puntuació global de 0,72.
El vicepresident de la Federació Catalana d’Icestock, Jordi Carres, afirma que “ens ha servit com a prova ja que sobre gel encara no dominem la tècnica a la perfecció i per tant sortim satisfets”.

El trofeu del PAVA-Cup va recaure a l’equip alemany BSV-92 amb una puntuació global de 2,355. Va completar el podi, l’equip A de Dinamarca (2,198) i l’Hamburg (1,987) en segona i tercera posició respectivament.

D’altra banda, la Federació Catalana d’Icestock va aprofitar l’avinentesa per enfortir la relació amb la danesa de cara a propers actes i campionats entre les dues federacions.