28.09.09

Cruyff, un entrenador que no fa gràcia a les espanyes!

La FCF té com a primera opció a Johan per fer-se càrrec de la banqueta de Catalunya

La Federació Catalana de Futbol, presidida per Jordi Casals, comença a moure fitxa respecte a la selecció catalana. La primera jugada mestre per donar un nou impuls i projecció internacional a la selecció seria el fitxatge de Johan Cruyff com a seleccionador català. Ara mateix l’holandès és el número 1 de la llista i en els propers dies es podria fer oficial l’acord.

Les reaccions espanyoles no s’han fet esperar: són conscients que la simple notícia ja dóna de per si una volta al món (tots els mitjans en parlaran i sabran de la problemàtica esportiva de Catalunya) i consideren que serà més fàcil que rivals potents vulguin jugar davant la catalana i les seves estrelles vinguin per poder ser entrenades pel Johan. El proper 22 de desembre podria fer el seu debut i Holanda ser-ne el rival.

L’acord amb Cruyff, en el cas que s’oficialitzés, seria durant el mandat de Jordi Casals i no cobraria per fer-se’n càrrec. Tot un detall per una persona que demostraria estar per la causa després dels molts anys que porta vivint aquí.