25.09.09

Espanya acomplexada!

Rebutja la presència a l’Europeu de bowling per no coincidir amb Catalunya

La selecció catalana està participant com a membre de ple dret de l’Europeu de bowling que des del dia 21 i fins al 28 es disputa a Càndia (Grècia). Aquest fet ha provocat que el Govern estatal, a través del Consell Superior d’Esports (CSD), no permeti que la selecció espanyola jugui contra el que ells anomenen “ una selecció autonòmica” en un torneig oficial. I això que l’Europeu de China està dintre del calendari oficial de la Federación Española de Bolos.

No és la primera vegada que Espanya rebutja participar en una competició on juga Catalunya. Ja en el mes de juliol de 2008, Espanya es va negar a competir a la Copa del Món sub-23 que es disputava als Estats Units. Per contra, Anglaterra, un de les seleccions participants a l’Europeu, no ha tingut cap problema en compartir les pistes amb la selecció de Guernsey, un territori insular entre Gran Bretanya i Normandia que depèn de la corona britànica.