24.09.09

Sanz debuta en l’europeu i queda tretzena

Demà debuta Montfort en la sèrie d’oli curt

Catalunya ha debutat avui al campionat europeu de Grècia, l’European Champions Cup de Càndia. Aquest matí, Cristina Sanz ha jugat en el programa d’oli curt, quedant en la tretzena posició de la sèrie. Resultat que la porta a ocupar ara mateix la posició número 30 de les 37 totals. Sanz però, confia millorar el resultat amb la segona sèrie que es disputarà demà a la tarda en programa d’oli llarg: “Espero que vagi millor perquè la condició d’oli se’m dóna més bé i ja no tindré els nervis del debut”. La competició començarà a les 13.30h. i la catalana anirà de la mà de l’austríaca Ivonne Groos en la línia 9.

D’altra banda, Lluís Montfort debuta demà en l’europeu i sortirà des de la línia 5 juntament amb Arturus Levikins, de Letònia, i en la sèrie d’oli curt. El campionat acabarà el proper dilluns 28 de setembre, on els 8 finalistes s’enfrontaran al millor de tres partides en la final de cada sèrie.

Per seguir la darrera hora de tots els resultats, us enllacem amb la web oficial del campionat europeu:

http://www.ecc2009.gr/