21.09.09

Catalunya competeix oficialment en l’europeu de Bowling

Comença la Copa d’Europa 2009 de Grècia amb Sanz i Montfort com a catalans

Avui comença l’European Champions Cup a Càndia (Grècia) on Catalunya estarà present un cop més dins la llista dels països participants. La nostra representació correrà a càrrec de Cristina Sanz i Lluís Montfort, campions del Campionat de Catalunya Individual Absolut.

Tots dos venen de fer un bon paper en la Copa Mediterrani 2009 (XII Mediterranean Challenge Cup), compartint podi amb Grècia, Itàlia i França on Montfort va ser campió absolut.Així doncs, s’esperen bons resultats pels catalans en aquesta Copa d’Europa d’enguany que compta amb 73 jugadors (36 en categoria masculina i 37 en femenina) i 37 federacions europees. El campionat acabarà el proper dilluns 28 de setembre i es jugaran 24 partides de classificació, on els 8 finalistes s’enfrontaran al millor de tres partides en la final de cada categoria.

Per més informació:

http://www.tbowling.cat/
http://www.ecc2009.gr/