15.09.09

Cervantes completa el triplet del motor català

El pilot es proclama campió del món d’enduro

14/09/09

Iván Cervantes (KTM) es suma als altres dos catalans, Toni Bou i Laia Sanz, que aquest cap de setmana s’han proclamat campions del món de les dues rodes. Cervantes ha guanyat en la prova d’enduro de la classe E3 tot i acabar tercer en la primera jornada del Gran Premi de França i última prova puntuable que es disputava a Saint Flour.

Cervantes ha declarat que en la darrera prova “era essencial sortir relaxat i no patir per la posició”, aspectes que l’han consagrat un cop més per davant dels francesos Christophe Nambotin (Gas Gas) I Sebastien Guillaume (Husqvama).

Classificació General Campionat del Món Enduro E3:
1. Iván Cervantes (CAT/KTM) 344 puntos
2. Christophe Nambotin (FRA/Gas Gas) 317
3. Sebastien Guillaume (FRA/Husqvarna) 305