11.09.09

La Plataforma, present a Rafael Casanova

Xavier Vinyals encapçala l’homenatge al costat de diferents presidents de les federacions catalanes

Un any més, l’estàtua de Rafael Casanova s’ha pintat amb els colors dels rams de flors i senyeres que l’envoltaven per recordar l’11 de setembre. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes també ha fet l’homenatge encapçalat pel president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals.

Com acompanyants destacats d’aquesta ofrena estava Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol i diferents presidents d’altres federacions catalanes com Miquel Alonso, vicepresident de la Federació Catalana de Ball Esportiu; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; Josep Maria Ripoll, president de la Federació Catalana d’Esquaix i Ràquetbol i Jordi Eduardo, president de la Federació Catalana de Futbol Sala, entre moltes altres personalitats.

L’ofrena a començat puntual com cada any a les 10.30 h. i la Plataforma ha arribat al monument a les 12h, hora en què s’han pogut sentir crits reivindicatius “Una nació, una selecció” al ritme de les gralles i tambors dels castellers. A aquest matí es suma per les properes hores la manifestació “Som una nació, volem estat propi” que començarà a les 17h a Plaça Urquinaona al rimte de la Companyia Elèctrica Dharma. La Plataforma també hi serà present com a membre adherit.