10.09.09

La Plataforma preparada per l’ofrena!

Repartirem 6.000 globus amb el lema Seleccions Catalanes

Tot preparat per la Diada. Demà, les poblacions catalanes celebraran un any més, l’onze de setembre data que estarà marcada sobretot per la reivindicació social, cultural i esportiva i on la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes s’hi suma.

Us convidem a que ens acompanyeu a la tradicional ofrena flora que es farà a l’estàtua de Rafel Casanova a Barcelona a les 11 del matí. Mitja hora abans (10:30h.), tots nosaltres quedarem al carrer Girona amb ronda Sant Pere per anar tots junts amb la corona de flors amb el símbol de la Plataforma cap al centre de la festa. L’ofrena l’encapçalaran el president de la Plataforma Xavier Vinyals, la junta directiva així com els màxims representants de les divuit federacions catalanes reconegudes oficialment i d’altres federacions. Us convidem a que ens acompanyeu en aquest homenatge i deixem l’empremta de les seleccions en una data tan senyalada.

Paral·lelament, al llarg de tot el dia, Barcelona s’omplirà de color groc. El groc dels més de 6.000 globus que la Plataforma repartirà per donar color a aquesta festa tan emotiva i convidar a tothom, i també als més menuts de prendre part d’ella. Els punts de repartiment els trobareu a la Fira d’Entitats (passeig Lluís Companys), a plaça Urquinaona i al Fosà (al costat de l’església del Mar).

Ja a la tarda s’iniciarà la manifestació “Som una nació, volem estat propi”, convocada per Sobirania i Progrés, 10.000 en xarxa per l’Autodeterminació, Plataforma pel Dret a Decidir i Club FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya). La Plataforma també vol prendre part d’aquesta manifestació i participarà com a membre adherit. Una manifestació que coincideix amb l’11 de setembre i per això mateix s’ha enfocat d’una manera diferent. El grup musical Companyia Elèctrica Dharma portarà el tempo de la manifestació i amenitzarà la “rua” amb un llarg repertori de cançons.