10.09.09

A ritme de Dharma!

El grup català encapçalarà la mani ”Som una nació. Volem Estat propi”

Joan Fortuny, membre del grup Elèctrica Dharma declara a seleccions.cat que “serà un concert atípic que intentarà respectar les consignes de la gent: festa i follia i donar el punt original perquè la gent s’ho passi bé”.

A més, afirma que “en cap cas això desvirtuarà el significat essencial de la manifestació que és tenir el dret a decidir com a nació que som”.

El concert es farà a dalt d’un tràlier que comptarà amb un espai de 25 metres quadrats descoberts on podrem escoltar la banda tocant cançons com “La gent vol viure en pau” o “La presó del rei de França”, entre moltes altres. La manifestació començarà a Plaça Urquinaona, baixarà per Ronda Sant Pere i acabarà al passatge Lluís Companys on es llegirà el manifest al Parc de la Ciutadella.

Fortuny declara que “la Dharma mai ha tingut por de dir el que pensa ni de les represàlies que això pugui ocasionar i aquesta vegada continuarà sent igual”. A més, també reivindica “el dret de Catalunya i les seves seleccions a competir oficialment”. Recordem que el grup va ser l’últim convidat del Dia de les Seleccions a Mataró el passat 13 de juny, atraient un gran públic expectant per escoltar-lo. Esperem que demà es torni a repetir aquesta festa per Catalunya i els qui la formem!