31.07.09

El prestigiós portal Rugby League Planet incorpora Catalunya a la llista de nacions

El rugby XIII consolida la seva imatge internacional

Una de les nostres 17 seleccions reconegudes ha fet un pas més cap a la consolidació de la seva oficialitat. La selecció catalana de rugby XIII ha entrat en la llista de nacions d’un dels portals més prestigiosos d’aquest esport, la Rugby League Planet.

En l’apartat dedicat a Catalonia podem trobar informació ampliada de la selecció catalana de rugby des de la seva història, el tractament informatiu com equip internacional que és, els resultats en partits oficials i una recopilació de portals d’Internet de referència que parlen de la selecció catalana. És en aquest punt on s’enllaça amb la web de l’ACRL (www.rugbylliga.cat) i se la defineix com a site oficial de la Selecció. La pàgina també es complementa d’un mapa que distingeix Catalunya dins la Península Ibèrica i la diferencia amb una bandera.

Una mostra més que la projecció internacional és vital per poder assolir el reconeixement que ens mereixem!

A continuació us enllacem amb la web:

http://rugbyleagueplanet.com/RLP/Nations/Catalonia.htm