21.07.09

Les Seleccions es converteixen en el reclam de l’Acampada Jove

27.000 joves reivindiquen l’oficialitat esportiva de Catalunya a Montblanc

Les Seleccions Catalanes van estar molt presents a l’Acampada Jove d’aquest any celebrada a Montblanc que va començar el passat divendres i va tancar ahir diumenge. Les prop de 27.000 persones reunides al llarg d’aquests tres dies, també van afegir a les seves reivindicacions el dret de Catalunya a competir oficialment i van ser molts els qui es van posar l’adhesiu de les Seleccions a la samarreta en senyal de suport.

A més, les banderoles amb el lema “Una nació, una selecció” van presidir multitud de tendes, configurant un mosaic reivindicatiu al llarg de tot l’espai on va haver-hi l’Acampada. Aquest èxit no ha passat desapercebut per la premsa catalana, on fan constar als seus titulars el lligam que s’ha produït entre l’Acampada i les Seleccions Catalanes. Una bona ocasió per fer notori el recolzament dels més joves a favor de la nostra oficialitat.

L’Acampada, que ha portat a més de 30 bandes musicals (Els Pets, The Skatalites,Reincidentes, Oprimits, entre d’altres), centenars de grups de cultura popular i més de 500 voluntaris, ha estat un èxit de públic i per tot plegat, Montblanc serà novament el punt de trobada de l’any vinent.