17.07.09

El 17è esport reconegut: el Fut-Tennis!

Maradona, Pelé, Messi, Tévez o Henry en són fans

L’Associació Fut-Tennis Catalunya és ja membre de ple dret de la Federació Internacional, la FIFTA, i per tant Catalunya suma així un nou esport reconegut més. I té molt ganxo. A banda de ser un mix entre el futbol i el tennis són molts els programes de televisió que l’han popularitzat. Maradona, en la seva Noche del 10 de Canal 13, el practicava amb tots els seus convidats i Henry, per exemple, va demostrar temps endarrera les seves habilitats a la cadena FOX.

El proper 2010 ja podreu veure la nostra selecció competir a l’Europeu de França i s’engegarà el primer campionat de Catalunya. L’origen de l’esport es remunta a l’any 1922, quan va ser jugat per primera vegada a Txecoslovàquia (actual República Txeca) per l’equip de futbol de l’Slavia de Praga. Es juga amb una pilota de futbol, utilitzant qualsevol part del cos a excepció de les mans i els braços. El joc es practica en una pista de dimensions reduïdes, amb una xarxa que divideix en dos el camp.

Junts, l’acabarem portant!

Per a cosultar la fitxa completa del Fut-Tennis podeu clicar aquí.