14.07.09

La Plataforma a l’Acampada Jove!

Tothom podrà participar al Marca un gol a Espanya!

Montblanc és des d’aquest dijous i fins dissabte la seu de l’Acampada Jove, un festival musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC). Com l’any passat, els organitzadors han convidat a la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes a participar-hi difonent les nostres seleccions reconegudes.

Muntarem una paradeta a la zona del concert per difondre les Seleccions Catalanes. I divendres (de 18 a 20h) i dissabte (de 12:30 a 14 i de 18 a 20h) organitzarem el “Marca un gol a Espanya” amb regals -samarretes i discs voladors- per als participants i també una cistella de korfbal perquè la gent conegui aquest esport en què estem reconeguts i on hem aconseguit grans resultats a nivell internacional. Esperem que us ho passeu molt bé i gaudiu d’allò més d’aquestes dues activitats!

Festa i Seleccions Catalanes a l’Acampada Jove!

http://www.acampadajove.cat/