14.07.09

El twirling català tercer a l’Europeu

Només França i Itàlia ho fan millor

Catalunya ha donat un cop d’efecte en twirling, recordem esport reconegut. Aquest cap de setmana s’ha celebrat el campionat d’Europa a Strasbourg on la nostra selecció hi ha participat amb atletes dels clubs l’Alfacs, l’Ametlla de Mar, l’Amposta, el Badalona, el Blanes, l’Ulldecona i el Tortosa. Cal destacar que hi havia un total de 49 participants i que per primer cop s’ha arribat a una final en categoria júnior femenina.

La parella Junior de la Selecció Catalana formada per Sarai Sueca i Judith Estrada van quedar classificades en 5è lloc mentre que la parella Sènior de Selecció es va classificar en 4t lloc i estava formada per Anaïs Canyagueral i Alberto Perez. L’equip de Selecció format per Laura Lamas, Jennifer Granados, Marina Molina, Anais Granados, Cristina Granados i Jessica Diez, van conseguir un 5è lloc.

I finalment el Grup de Selecció va aconseguir el mes desitjat per qualsevol esportista: ser al podi. Es va aconseguir la medalla de bronze gràcies a la participació de Judit Estrada, Saray Sueca, Elisabeth Reverte, Kiara Agramunt, Eva Sanchez, Pere Sans, Joaquim Bermudez, Anaís Canyagueral, Pere Sans, Alberto Perez i David Accensi. Aquest resultats van fer que per primer cop a la història del twirling Catala, la Federació Catalana, obtingués el tercer lloc a la classificació general entre els 15 paísos que hi participaven. Només les potències d’aquest esport, França i Itàlia, primera i segona respectivament, van ser superiors.