09.07.09

Sergio Sánchez diu sí a les seleccions

El lateral blanc-i-blau a favor de l’oficialitat

El lateral dret del RCD Espanyol, Sergio Sánchez, que acaba de disputar l’Europeu sub-21 amb Espanya, s’ha mostrat favorable a l’oficialitat de Catalunya en un qüestionari que ha respost per a la revista Don Balón. Al defensa de l’Espanyol li pregunten “què et sembla que les seleccions autonòmiques juguin partits oficials”, davant del que contesta “correcte”.

Sánchez argumenta que seria “una manera de fomentar el futbol en les autonomies”. Raül Tamudo, capità de l’equip espanyolista, també es va mostrar favorable al reconeixement de la nostra selecció fa dos anys al Selecciona’t. Tamudo va dir aleshores que ”és clar que m’agradaria que Catalunya pogués competir oficialment”.

Qui també sempre s’ha mostrar a favor ha estat Dani Sánchez Llibre que també a la nostra revista va dir: ”sóc proseleccions catalanes i la majoria d’esportistes voldrien competir amb Catalunya”.