22.06.09

El nou cicle ja és aquí

Jordi Casals ha firmat l’acta de possessió com a nou president de la FCF

Aquesta tarda s’ha firmat l’acta oficial en la que Jordi Casals ha passat a ser el nou president de la Federació Catalana de Futbol, en un clima ple d’expectació, carregat de mitjans de comunicació i presidit pel vicepresident del govern català, Josep Lluís Carod Rovira i la Secretària General de l’Esport, Anna Pruna, així com d’altres autoritats del futbol català, entre les que destacava el president del FC Barcelona Joan Laporta i membres de la directiva del RCD Espanyol.

Casals ha emfatitzat en el seu discurs “el compromís amb la llengua, la cultura i la Selecció Catalana” i la voluntat de “lluitar des de la coherència, el respecte i la llei perquè arribi aquet dia que tots somiem”. Per aquest reconeixement ha demanat la col·laboració i la implicació dels jugadors, els clubs, les empreses del país i tota la societat catalana. Amb la voluntat de que la Federació Catalana de Futbol torni a ser un referent a tot arreu, la Secretària Anna Pruna també ha subratllat com una peça clau d’aquesta nova etapa “l’aposta per les seleccions catalanes i el seu reconeixement a tot el món”.

I avalant aquestes paraules, el vicepresident Carod Rovira ha donat el ple suport a la directiva de Jordi Casals i així ho ha ratificat amb unes paraules dirigides al nou president: “Ens posem plenament al vostre costat”.

Amb 478 vots davant els 341 de l’altre candidat, Jesús Farga, el relleu s’ha donat amb un procés electoral net on s’ha prioritzat la institució i amb una participació més elevada que les altres eleccions, d’un 65%. Així doncs, Jordi Casals representa un canvi de rumb a la Federació Catalana que anirà de la mà amb les Seleccions Catalanes i el seu reconeixement.