19.06.09

Catalunya – Rep. Txeca i Dragons Catalans – Warrington Wolves

L’Estadi Olímpic Lluís Companys serà la seu de la gran festa del rugby lliga a Catalunya. El 20 de juny es disputarà l’esperat partit de Superleague entre els Dragons Catalans i el Warrington Wolves. I abans, la Selecció Catalana de rugby lliga farà el debut a Barcelona i en un estadi fantàstic on poques vegades s’haurà vist rugby d’aquest nivell.

La festa ha de ser un gran èxit perquè la gent parli d’aquest esport i visualitzar el món del rugby, i el rugby català, com un esport de futur i en concret en el rugby lliga un esport on Catalunya pugui disputar en un futur molt proper partits contra les grans potències europees.

Catalunya s’enfrontarà a la República Txeca a les 16:30 de la tarda. El combinat txec és habitual en competicions europees i ja fa vàries temporades que disputa l’European Shield juntament amb Itàlia i Alemanya. El partit servirà als jugadors catalans per ultimar la seva preparació abans del debut internacional oficial en l’Euro Med Challenge, competició organitzada per la RLEF, i que disputaran el Marroc (amb jugadors professionals de França) i Bèlgica, a més de Catalunya. Apunteu-vos la data: 4 de juliol a Torroella de Montgrí Catalunya – Marroc.

I el partit estel•lar de la jornada serà el que enfrontarà als Dragons Catalans i als Warrington Wolves. Més de 4000 anglesos es desplaçaran a Barcelona per donar el suport al seu equip i més de 7000 nord-catalans ho faran per animar als Dragons.

L’entrada pels dos partits (serveix la mateixa) es pot comprar ja al Servicaixa i els preus són molt populars, a partir de 5 euros. A més a més, amb el Carnet Jove hi ha un 2×1 fent encara més fàcil que l’assistència al partit sigui molt important.

No hi podeu faltar!