19.06.09

Bon debut camí a semis!

Catalunya venç 4 a 1 a Angola


Catalunya ha debutat amb victòria davant Angola a la Blanes Golden Cup per 4 a 1 iniciant amb molt bones perspectives la defensa del títol aconseguit l’any passat. Al seu davant ha tingut una selecció d’Angola que continua progressant any rere any, que ha estat capaç de guanyar França en el primer partit de la jornada, i que ha presentat batalla des del principi. El bon joc de Catalunya ha permès arribar a la mitja part amb un 3 a 0.

A la segona part s’ha mantingut la intensitat del partit, amb una Angola que no s’ha rendit mai i que ha aconseguit reduir la distància fent el 3 a 1, tot i que un minut més tard Gil ha fet el 4 a 1 definitiu. Els gols de la nostra selecció els han fet: Grasas, Rocasalbas, Feixas i Gil. Qui també ha debutat amb victòria i a més a més golejada ha estat el Viva Hábitat Blanes que ha guanyat Àustria per 15 a 1, un marcador que reflecteix la superioritat de l’equip selvatà, tot i que han estat els austriacs els que han inaugurat el marcador amb un gol de Farfant al minut 4.

La selecció d’Angola, que com comentavem ha perdut el segon partit disputat ahir contra Catalunya, sí que va aconseguir superar a França per 4 a 2 en el primer. Avui entra en competició Itàlia. Els emparallaments d’aquest divendres són: 16:30: Àustria-Itàlia, 18:15: Catalunya-França i 20:00: Blanes HC-Itàlia. El grup A el lidera el Blanes amb 3 punts seguit d’Àustria amb 0 i Itàlia, també amb 0, que entra avui en competició. El grup B el lidera Catalunya amb 3 punts seguida d’Angola, també amb 3 punts, (amb un partit més) i França amb 0. El dissabte serà el torn de les semifinals i diumenge de la gran final i el partit pel tercer i quart lloc.

Més informació a www.fecapa.cat