19.06.09

Acord Plataforma-Carnet Jove

50% de descompte en els partits de les seleccions catalanes

Acostar i facilitar l’accés a la pràctica de l’esport entre la joventut i donar a conèixer la realitat de l’esport català i la seva situació de reconeixement internacional. Amb aquest objectiu, la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el president de la Plataforma ProSeleccions, Xavier Vinyals, han signat aquest matí un conveni de col·laboració a la seu del Departament.

A l’acte hi han assistit el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí; el president de l’Associació Catalana de Rugby Lliga, Sergi Blàzquez; el jugador de la selecció catalana de rugby, Albert Homs, i el jugador dels Dragons Catalans de Perpinyà, Sebastien Reguin.

L’acord es concreta en diversos àmbits, el més important dels quals és que les persones titulars del Carnet Jove gaudiran d’un descompte del 50% o equivalent en la compra d’entrades per als partits de les seleccions catalanes que organitzi la Plataforma. En els partits de les seleccions catalanes que organitzin les respectives federacions esportives, la Plataforma intentarà aconseguir que la federació corresponent faci un 2×1 en les entrades per als abonats del Carnet.

Per la seva banda, el Departament, a través de la Secretaria de Joventut, posarà a disposició de la Plataforma les instal·lacions de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) perquè les diferents federacions esportives puguin realitzar-hi les seves estades. A més, Secretaria i Plataforma es comprometen a difondre i donar a conèixer l’esport català entre els més joves, especialment en les estades d’estiu que organitza la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

La consellera Capdevila i el president de la Plataforma també han aprofitat per animar la gent jove i la resta de ciutadania a anar demà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona per veure els partits que enfrontaran les seleccions catalana i txeca de rugby, i els Dragons Catalans de Perpinyà i els Warrington Volves d’Anglaterra, en un partit corresponent a la Superleague de rugby a XIII.