19.06.09

3 ors pel culturisme català

La Selecció de Catalunya fa un bon paper en el campionat de la UIBBN

El passat 13 de juny, al Health City Jette de Brussel·les, Bèlgica, i organitzat per Eddy Van Lare, President del Comitè de Jutges d’aquesta federació internacional, es va celebrar una nova edició del Campionat d’Europa de Culturisme i Fitness sota les sigles de la UIBBN.

Aquest esdeveniment d’àmbit continental es ja un clàssic en el calendari de competició de la selecció catalana, que sempre ha assolit resultats força meritoris. Malgrat tot, tres medalles d’or, aconseguides per en Josep Camats (sènior + de 85 kg), la Yasmina de Haro (body form) i la Raquel Hernández (-52kg en fèmines), no varen ser suficients aquest cop, per millorar la classificació de l’anterior edició que es va disputar a terres catalanes.

D’altra banda, Xavier Cantalejo va fer bronze en la modalitat de -85 kg sènior i la campiona absoluta va ser la Selecció de França. Tot i això, és indiscutible la bona salut de la que gaudeix la selecció catalana de fisic-culturisme escalant any rere any els primers llocs als podis.