18.06.09

El president de la internacional de korfbal visitarà Barcelona

Jan Fransoo recolzarà les Finals Nacionals disputades aquest dissabte

Aprofitant les Finals Nacionals de Korfbal, Jan Fransoo, president de la internacional de korfbal i membre de la junta de l’AGFIS, serà al pavelló de l’INEFC aquest dissabe vinent a partir de les 12 del migdia per assistir als partits corresponents a la primera divisió, la Lliga Junior i les categories en infantil i cadet.

La presència destacada del president de l’IFK, el sr. Fransoo, dóna solvència a aquest torneig i reivindica la catalanitat del korfbal com a esport reconegut oficialment per la mateixa federació internacional. El seleccionador català Albert la Haye i altres autoritats polítiques també es sumaran en el Pavelló d’Esports de l’INEFC de Barcelona que completaran un calendari ple d’activitats a la muntanya de Montjuïc, sumant els dos partits internacionals de rugby XIII al Lluís Companys.