18.06.09

Catalunya vol tornar a guanyar la Blanes Golden Cup

La nostra selecció d’hoquei competirà, un cop més, internacionalment

La Blanes Golden Cup arrenca la seva sisena edició amb una projecció internacional que sobrepassa les fronteres europees amb països com Angola a la cartellera. Catalunya també hi serà present, un cop més, ja que és reconeguda per la CIRH i per tant podrem veure la selecció masculina i femenina catalana d’hoquei a l’elit dels tornejos internacionals. Recordem que la selecció catalana és la vigent campiona després de derrotar a la final al Blanes l’any passat.

La Blanes Golden Cup s’ha erigit com una referència mundial de l’hoquei sobre patins i enguany serà el centre neuràlgic d’aquest esport del 18 al 21 de juny amb la presència de 5 seleccions masculines de prestigi internacional que competiran per destronar la selecció catalana que es va endur el guardó en la final de l’any passat.
En concret trobem emmarcats en el Grup A: Catalunya, França i Angola. En el Grup B: Blanes, Itàlia i Àustria.

A més, aquest any es recupera el torneig femení com a nou al·licient per la present edició de la Blanes Golden Cup i participaran: Catalunya, Blanes, França i Alemanya. Tot plegat, 150 esportistes d’elit en una competició amb marcat accent català.

Partits d’avui 18 de juny:

16.30 ANGOLA – FRANÇA
18.15 BLANES – AUSTRIA
20.00 ANGOLA – CATALUNYA