14.06.09

Resultats del Dia de les Seleccions Catalanes

ICESTOCK: CATALUNYA 10-COLÒMBIA 16

CATALUNYA: Marc Carreras, Albert Mollet, Jordi Carrés, Jordi García i Josep Maria Fuster.

COLÒMBIA: Antonio Martínez, Jaime Caicedo, Darienso Giraldo i Mario Gómez.

Crònica: Catalunya ha perdut el primer dels partits internacionals del IV Dia de les Seleccions. Darienso Giraldo ha estat l’home clau en la victòria de Colòmbia al Parc Central de Mataró. Àustria finalment no ha pogut venir per problemes amb el visat.

WATERPOLO: CATALUNYA 12-AUSTRÀLIA 9

CATALUNYA:

Xavier Garcia (2), Xavier Vallès (1), Felipe Perrone (2), Albert Español (2), Sergi Mora (1), Iván Gallego, Adrià Sanz, Iñaki Aguilar, Blai Mallarach (3), Joel Esteller, Àlex Codina (1), Sergi Garcia, Rubén de Lera, Oscar Carrillo, Edgar Angelats, Sergi Clols i Quim Colet.

Seleccionador: Manel Montoya

AUSTRÀLIA:

James Stanton, Richie Campbell (1), Tim Cleland (1), Nick O’Halloran, Billy Miller (1), Grant Richardson (1), Johno Cotterill (2), Rob Maitland, Thomas Whalan, David Will (1), Rhys Howden, Daniel Lawrence, Joel Dennerley, Chris Dyson (2) i Stephen Lewis.

Seleccionador: John Fox

VOLEI PLATJA MASCULÍ: CATALUNYA 1-CUBA 2

Primer set: 22-20 Cuba

Segon set: 19-21 Catalunya

Tercer set: 15-12 Cuba

CATALUNYA:

Parella: Gerard Cabanes- Lluís Desenespleda

CUBA:

Parella: Yamil-Milanes

Crònica: El tercer set ha estat decisiu per Cuba amb dos serveis directes que els han permès marxar del marcador i aconseguir la victòria final. Els catalans no han sabut definir l’atac i els cubans amb un avantatge constant de 4 punts en el set definitiu n’han tingut prou per imposar-se.

HANDBOL: CATALUNYA 34-EGIPTE 29

CATALUNYA: 34 (21+13)

Vicente Alamo (Ademar León), Xavier Pérez (BM Antequera), Josep Masachs (7)(Portland San Antonio), Joan Saubich (2) (FC Barcelona), Gabriel González (4)(FC Barcelona), Sergi Fuster (3) (CJH Mataró), Adrià Figueras (FC Barcelona), Víctor Tremps (3) (BM Alcobendas), Marc García (3)(SD Arrate), Salva Puig (4) (BM Granollers), Eloy Felez (Keymare Almeria), Juan López (3)(BM La Roca), Ivan Infestas (P Posada Ac.Octavio) i Antonio García (5) (Fraikin BM Granollers).

Seleccionador: Manel Montoya

EGIPTE: 29 (12+17)

Walid Abdel Maksou, Mohamed Nakib, Karim El Naib (8), Hassan Yosry (2), Ahmed El Ahmar (6), Abou El Fetouh Ahmed (1), Mohamed El Sabed, Karim Abou Al Ela (1), Mohamed Keshk (4), Mahmoud Karm (3), Ihab Mohsen (4)

Seleccionador: Shams El Din Kamal Ashraf

Crònica: Catalunya davant un pavelló ple de gom a gom ha derrotat a la selecció d’Egipte (campiona d’Àfrica 2008) per 34 a 29. L’encert de Marc García des del lateral i des dels 7 metres i la impressionant demostració d’habilitat des de l’extrem del blaugrana Gabriel González obrien les primeres escletxes serioses al marcador (9-4 minut 14). Les diferències seguien creixent fins arribar a la primera meitat (21-12). A la represa, els homes de Manolo Montoya han sortit poc concentrats i durant onze minuts no han marcat, fet que ha aprofitat Egipte per situar-se 21-29. La remuntada dels egipcis ha arribat al minut 50, quan en un contraatac han situat l’empat a 25. Però dos gols seguits de Josep Masachs (29-29) i la bona direcció d’Antonio Garcia amb dos gols i Salva Puig amb un, han situat el 32-29 a falta de dos minuts. De res ha servit el temps mort demanat per Egipte ja que Catalunya s’ha demostrat molt sòlida en els minuts finals i ha aconseguit dos gols més situant el 34-29 final.

El premi al Millor Porter se l’ha endut Xavi Pérez mentre que Karim El Naib ha rebut el premi al millor jugador.

VOLEI PLATJA FEMENÍ CATALUNYA 2-ANGLATERRA 0

Primer set: 21-15 Catalunya

Segon set: 21-12 Catalunya

CATALUNYA:

Parella: Carla Martinez i Aurora Suñol

ANGLATERRA:

Parella: Lianne Herbert i Helen Brown

Crònica: Les jugadores angleses han fallat una mitjana de 5 serveis per set i han posat les coses bastant fàcils a les catalanes que han demostrat ser més regulars.