14.06.09

37.000 persones, rècord de públic al Dia de les Seleccions a Mataró

Mataró confirma que estan de moda

Mataró s’ha convertit amb 37.000 espectadors amb la seu que ha aconseguit mobilitzar més gent al Dia de les Seleccions Catalanes després de la I edició a Vic el 2006 (26.000), la II edició a Reus el 2007 (35.000) i la celebrada l’any passat, la tercera, a Girona (27.000).

El Catalunya-Austràlia de waterpolo amb el Centre Natació Mataró ple i el Catalunya-Egipte d’handbol amb el Poliesportiu Teresa Maria Roca de gom a gom s’hi ha de sumar tota la gent que va assistir a la tarda a la Plaça de l’Ajuntament on, entre moltes activitats, va destacar una exhibició de full-contact a càrrec del campió del món Xavi Moya.

A la nit el Parc Central de Mataró feia goig amb milers de persones que no es voler perdre l’espectacular exhibició de trial dels campions del món Toni Bou i Adam Raga i el concert de Lax’n’Busto i Elèctrica Dharma.

Petits i grans van vibrar amb els diferents obstacles sortejats pels pilots i van acabar ben animats amb les cançons de dos dels grups catalans que arrosseguen més públic avui en dia.

La Plataforma considera ”un èxit” el IV Dia de les Seleccions celebrat a Mataró i es mostra ”molt optimista amb el futur que ens queda per endavant”. Així mateix vol remarcar ”la voluntat clara que té molta gent al nostre país, com s’ha demostrat a Mataró, de tenir seleccions catalanes reconegudes oficialment, a banda de les 16 que ja tenim i ens sentim molt satisfets”.