12.06.09

Tot preparat per l’handbol!

TVC donarà el partit Catalunya-Egipte

Vicente Alamo (Ademar León), Xavier Pérez (BM Antequera), Josep Masachs (Portland San Antonio), Joan Saubich (FC Barcelona), Gabriel González (FC Barcelona), Sergi Fuster (CJH Mataró), Adrià Figueras (FC Barcelona), Víctor Tremps (BM Alcobendas), Marc García (SD Arrate), Salva Puig (BM Granollers), Eloy Felez (Keymare Almeria), Juan López (BM La Roca), Ivan Infestas (P Posada Ac.Octavio) i Antonio García (Fraikin BM Granollers).

Seleccionador:
Manel Montoya

EGIPTE:

Shams El Din Kamal Ashraf, Hussein Mahmoud, El Sayed Aly Salem, Mohamed Aamer El Shikh, Abdel Maksoud, Mohamed El Said Yassien Osman, Ahmed Ibrahim Ramadan, Yosry Hassan Abdou Rabie, Moustafa Nasr Gadalla El Ahmar, Ahmed Abou El Fetouh Abdel Razek, Mohamed El Sayed Hussein Ismail, Essan Eldin Hamed Shoukry, Mohamed Abou Al Ela, Mohamed Refaat Sakr, Mahmoud Mohamed Nakib Bakir, Samir Keshk, Karm Abd rabo, Mohsen Abdel Hakk, Abdel Rahim Zaki El Kalioby i Hassan Abdel Fattah Mohamed.

Seleccionador: Shams El Din Kamal Ashraf

El partit començarà a les 12:30 i tindrà lloc al Poliesportiu Teresa Maria Roca. A l’acte hi assistiran el Molt Honorable President del Parlament Sr.Ernest Benach, la Secretaria General de l’Esport Sra. Anna Pruna i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Sr.Xavier Vinyals.