08.06.09

Presentació d’activitats a Mataró

L’handbol i el waterpolo plats estrella del Dia de les Seleccions

08/06/09

Avui s’ha presentat a Mataró, ciutat organitzadora del IV Dia de les Seleccions, el programa amb les diferents acivitats programades pel proper dissabte 13 de juny.

Dels 6 partits internacionals destaquen el Catalunya-Egipte d’handbol i el Catalunya-Austràlia de waterpolo sense desmerèixer, ni molt menys, els dos partits de volei platja (Catalunya-Cuba masculí i Catalunya-Anglaterra femení), el d’icestock (triangular Catalunya-Colòmbia-Àustria) i el de tennis taula (Catalunya-País de Gal·les).

A l’acte hi han assistit el director del Consell Català de l’Esport, Sr.Carles Macian, el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sr.Sergi Blàzquez, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Mataró Sr. Ivan Pera i el seleccionador nacional d’handbol Sr. Manel Montoya. Precisament el seleccionador català ha donat la llista de convocats de cara al partit de dissabte contra Egipte.

CATALUNYA: PORTERS Vicente Alamo (Ademar León) i Xavier Pérez (BM Antequera) EXTREMS DRETS Josep Masachs (Portland San Antonio) i Joan Saubich (FC Barcelona) EXTREMS ESQUERRES Gabriel González (FC Barcelona) i Sergi Fuster (CJH Mataró) PIVOTS Adrià Figueras (FC Barcelona) i Víctor Tremps (BM Alcobendas) 1A LÍNIA Marc García (SD Arrate) LATERAL DRET Salva Puig (BM Granollers) CENTRALS Eloy Felez (Keymare Almeria) i Juan López (BM La Roca) LATERALS ESQUERRES Ivan Infestas (P Posada Ac.Octavio) i Antonio García (Fraikin BM Granollers).