01.06.09

S’acosta el Dia de les Seleccions

Queda poc més d’una setmana per la nostra festa i Mataró ja comença a prendre’n consciència a través de l’anunci que es pot veure en diferents marquesines de la ciutat. El 13 de juny arriba i són moltes les activitats que té preparades la Plataforma per aquesta quarta edició del Dia de les Seleccions.

Tots els simpatitzants amb les nostres seleccions podran gaudir d’un dia ple d’esport i festa fins a altes hores de la nit. Del programa d’actes destaquen 6 partits internacionals: icestock (Catalunya-Colòmbia-Àustria), waterpolo (Catalunya-Austràlia), volei platja masculí (Catalunya-Cuba) i femení (Catalunya-Anglaterra), handbol (Catalunya-Egipte) i tennis taula (Catalunya-País de Gal·les).

Les activitats per als més petits tindran també un gran protagonisme al Parc Central, al Centre Natació Mataró on hi haurà un curs d’immersió subaqüàtica i a la platja amb diferents tallers i exhibicions de fut-volei.

La traca final arribarà a la nit amb dos plats forts al Parc Central. Primer de tot hi haurà un espectacular duel de trial entre Toni Bou i Adam Raga i posteriorment més llum i so amb el concert de Lax’n’Busto i Elèctrica Dharma.

Totes les activitats són gratuïtes i per a més detall podeu consultar-les aquí!

Us hi esperem!