29.05.09

Les Seleccions amb el Barça

Reclamació de Seleccions Catalanes a Roma

Com la cervesa, les Seleccions Esportives Catalanes “allà on van, triomfa”. I en aquest cas, la parada no podia ser una altra que la capital de l’antic imperi, Roma. La petjada de les Seleccions va passar per la Ciutat del Vaticà, la Plaça d’Espanya, el Coliseu i el mateix Olympic on, des de la grada sud, emplaçament que aplegava a tots els 20.000 aficionats blaugranes, es va penjar la pancarta de les Seleccions a peu de gespa i just darrere de la porteria perquè els gols (en aquest cas el de Messi) tingués el sabor d’una victòria 100% catalana i amb reivindicació pròpia.

A més, just a sota de la pantalla gegant que reflexava un 2-0 pletòric, també es podia llegir “No ens faran callar. Una nació, una selecció”. Així doncs, molts aficionats culés van aprofitar l’ocasió per reivindicar les nostres seleccions. Si el Barça és més que un club i ahir podíem escoltar a Messi, Iniesta, Xavi, Piqué, Alves o Puyol cridant “Visca el Barça i Visca Catalunya”, la capital italiana també es va fer ressò de l’esport català i el seu dret a competir oficialment.

Visca el Barça i Visca Catalunya!