28.05.09

El nostre fistball vol créixer

L’Associació Fistball Catalunya, organitza el seu I Curs d’Entrenadors i Àrbitres, un curs que vol millorar el nivell català en aquest esport, i que sens dubte ajudarà a fer créixer també la nostra Selecció Nacional. Les classes aniran a càrrec d’un dels millors entrenadors del món, Gastao Englert, des de 1997 tècnic de la selecció masculina i femenina del Brasil i, per tant, un dels tècnics amb millor palmarés i més prestigi del panorama mundial.

Recentment, l’Associació Catalana de Rugby Lliga també va dur a terme un clínic d’entrenadors i àrbitres a càrrec de la Federació europea, una iniciativa molt ben acollida pels clubs i esportistes catalans. Això fa pensar que aquesta inicitiva de l’Associació Fistball Catalunya pugui resultar també de gran utilitat. El curs tindrà lloc dissabte 6 de juny de 10 a 19h i diumenge 7 de juny de 10 a 14h. Si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a info@fistball.cat