08.05.09

El patinatge català escala podis internacionals

L’Open internacional a Colòmbia i els Jocs de l’Alba a Cuba han tingut una forta presència de patinadors catalans. Els dos esdeveniments han estat una bona ocasió per donar a conèixer a tot el continent americà l’alt nivell de la Selecció Catalana de Patinatge. Els patinadors catalans, tot i veure’s condicionats pel canvi d’horari i el clima, han escalat el podi el més amunt possible.
Sandra Gómez ha guanyat l’or en els 20.000 metres eliminació i encapçala una llista de patinadors catalans que han quedat entre els primers llocs de la classificació en els Jocs de l’Alba celebrats a l’Habana, on també participaven Equador, Veneçuela, Xile i l’amfitriona, Cuba. D’altra banda, l’Open Internacional disputat a Santiago de Cali (Colòmbia) va citar també a joves patinadors catalans que han superat les seves marques personals que tenien abans de viatjar. Roger Vallverdú i Paola Garcia-Miguel, amb un temps excepcional a la prova de 1.000 metres línia, van aconseguir fer un temps sense precedents.