05.05.09

Relleu al capdavant del futsal

Jordi Eduardo va presentar l’única candidatura (de consens) avalada pel 100 % de la composició de l’Assemblea General convertint-se així en el primer president de la Federació Catalana de Futbol Sala que ho fa amb el suport unànime, i ara sols queda esperar els plaços previstos al calendari electoral i que la Secretaria General de l’Esport el ratifiqui perquè es converteixi en el tercer president de la Federació des de la seva fundació l’any 1983.
Jordi Eduardo valora la seva nota etapa: “afronto aquesta nova experiència a la meva trajectòria dins del mon del l’esport amb molta il•lusió i amb ganes de poder fer grans coses i sobre tot fer créixer el número d’afiliats que te la Federació i millorar en l’aspecte organitzatiu i esportiu, per aconseguir-ho compto amb un excepcional equip directiu del que cal destacar el numero paritari en la seva composició entre homes i dones ”.