05.05.09

El rugby XIII arriba amb força a Barcelona!

Avui s’han presentat oficialment els dos partits de rugby XIII que tindran lloc a Barcelona el proper 20 de juny a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. Seran dos partits molt especials.

El Catalunya-República Txeca serà el primer que jugui la nostra selecció -reconeguda des de l’agost passat per la Rugby League European Federation (RLEF)- a Barcelona i l’últim abans del seu primer compromís oficial a la Euro Med Challenge el 4 de juliol a casa nostra contra el Marroc.

Precisament la Secretaria General de l’Esport a través del director del Consell Català de l’Esport Sr. Carles Macian ha fet avui oficial el reconeixement d’aquest nou esport per part de l’Associació Catalana Rugby Lliga. L’acte d’avui ha servit també per presentar el partit de la Superleague -la principal lliga europea de Rugby XIII- que disputaran els Catalans Dragons i els Warrington Wolves. Es preveu per aquest dia 20 de juny la presència d’uns quants milers de seguidors nord-catalans i anglesos que segur que faran d’aquest partit un gran espectacle. Us hi esperem a tots i totes!

Més informació al web de l’Associació Catalana de Rugby Lliga