07.04.09

“El proper objectiu és guanyar la Copa del Món aquest estiu”

Edu Velilla, autor dels tres gols de la final

Edu Velilla va ser el gran protagonista de la final de la I Copa de les Nacions de futbol sala amb el hat-trick marcat al Perú que va portar a Catalunya a l’empat (3-3) i posterior triomf per abandonament del rival. El davanter debutava amb l’absoluta, convertint-se en la gran revelació de la selecció juntament amb sis jugadors més que també donaven el salt a la màxima categoria, entre ells Sergio Mateos, autor dels primers gols de Catalunya en el torneig. Que Catalunya té un bon bloc s’ha demostrat des del principi, inclús amb la lesió del davanter Isi Bargas i el porter Pere Cortacans en els primers minuts de la final, que van portar a reestructurar tot el plantejament del partit.
Però la nostra Selecció mai ha tirat la tovallola. El mateix Velilla ho explicava a l’acabar el partit: “El Perú té molta qualitat individual però nosaltres hem sabut guanyar perquè juguem més en grup’’. La remuntada a menys de dos minuts pel final (1-3), Velilla la veu com “el reflex de l’alt nivell que hem demostrat davant els nostres rivals i la confiança que teníem amb nosaltres mateixos” i afegeix, “veient les nostres possibilitats, el proper objectiu és guanyar la Copa del Món aquest estiu”.