06.04.09

Catalunya es juga el bitllet per la semifinal

La Selecció Catalana de Futsal no tindrà les coses fàcils per passar a la semifinal, tot i que venen molt motivats després d’empatar amb Austràlia (2-2). Avui divendres, a les 20.30 h., Catalunya s’enfrontarà contra el Santa Helena que ahir va donar un correctiu als australians (7-3) i a priori és un equip jove i molt ràpid en el joc. Juan Antonio Fernández, seleccionador de Catalunya ha declarat que “el Santa Helena juga molt al contraatac i per tant la clau serà tenir la pilota i fer una bona cobertura defensiva per evitar deixar qualsevol espai”.

D’altra banda, els catalans ja han superat els nervis inicials que van tenir en el seu primer enfrontament a la Copa, on van debutar set jugadors en categoria absoluta, d’entre ells l’autor dels dos gols de Catalunya, el jove Sergio. Amb un empat, els homes de Fernández ja es classificarien per la semifinal i en segona posició, mentre que una victòria els situaria en primera posició del grup B. Pel que fa als resultats d’ahir en el grup A, el Perú va imposar-se còmodament a França (5-1), demostrant un cop més per què són els vigents campions d’Amèrica.


CALENDARI DIVENDRES 3 D’ABRIL

18.30 H. RÚSSIA-PERÚ (A)
20.30 H. CATALUNYA-SANTA HELENA (B)

CLASSIFICACIÓ

GRUP A

1r Perú (3 punts)
2n França (3 punts)
3r Rússia (0 punts)

GRUP B

1r Santa Helena (3 punts)
2n Catalunya (1 punt)
3r Austràlia (1 punt)