31.03.09

Tret de sortida a la primera Copa de les Nacions de Futsal

Demà dimecres comença la Copa de les Nacions de Futsal, la primera edició d’aquest campionat i on Catalunya té molt a dir. Sis seleccions, entre elles la nostra, es disputaran la Copa al Pavelló Municipal de Platja d’Aro fins arribar a la final prevista per diumenge a la tarda. Els convidats estrella són el Perú, l’actual campió d’Amèrica i Rússia, vigent campiona d’Europa.

Demà, Catalunya disputarà el seu primer partit de la Copa contra Austràlia a les 20.30 h. A priori, els catalans compten amb un fort atac de la mà dels seus dos grans golejadors, Josep Maria Vila (del Llívia) i Isi Bargas (del Ripoll) que no posaran les coses fàcils al seu rival.

Grups:
GRUP A: Rússia, França, Perú
GRUP B: Catalunya, Austràlia, Santa Helena

Calendari previst per demà:

18.30h: Rússia – França
20.00h: Cerimònia d’obertura
20.30h: Catalunya – Austràlia