30.03.09

Xavier Vinyals a El Triangle

Xavier Vinyals és el protagonista entrevistat d’aquesta setmana a la revista El Triangle. El president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes es mostra optimista amb el futur de les nostres seleccions tot i la negativa i els obstacles que ha mostrat Ángel Villar (President de la Federació Espanyola de Futbol) per celebrar la Copa de les Nacions de Futbol, havent-se compromès amb la Federació Catalana de Futbol.

Vinyals creu que la bona feina feta fins ara, Catalunya ja pot participar en 16 esports diferents a nivell internacional, fa que el Govern Central es prengui les coses més seriosament i intenti posar més obstacles. Uns obstacles que Vinyals considera “d’il·legals contra el dret de lliure associació”. D’altra banda també afirma que “si fóssim reconeguts en tots els esports, l’impacte econòmic per a la marca Catalunya seria de diversos punts del PIB”.

Veure entrevista