26.03.09

“On vagi la meva bicicleta, aniran les Seleccions Catalanes”

Dani Comas estrena equipació

Xavier Vinyals, el president de la Plataforma Seleccions Catalanes i el vigent campió de Biketrial, Dani Comas, han firmat un acord de col·laboració. Comas portarà a la seva equipació el segell de les Seleccions Catalanes, concretament dos logotips a banda i banda de la part frontal de la seva samarreta oficial. Tal com ha declarat Comas, “on vagi la meva bicicleta, aniran les Seleccions Catalanes” i afegeix: “Em suposa un orgull tenir la sort de potenciar les nostres seleccions arreu del món”. Dani Comas, que s’ha proclamat sis vegades campió del món en Biketrial i tres a la Copa del Món Indoor , portarà el reconeixement mediàtic de les nostres seleccions a la part més alta del podi sobre dues rodes.
De moment, ja ha guanyat el primer torneig d’aquesta temporada disputat el passat cap de setmana a Cartagena (Múrcia), on va sumar un important triomf de cara al Campionat d’Espanya d’enguany. El ciclista català es mostra optimista amb la possibilitat de veure jugar Catalunya oficialment algun dia tot i que “actualment, la selecció espanyola de ciclisme obliga i posa traves a aquest reconeixement i, en general, tant esportistes com polítics no semblen tenir una predisposició clara per aconseguir el reconeixement a curt termini”. La propera prova on podrem veure Dani Comas vestint amb l’equipació oficial de les Seleccions Catalanes serà el proper 11 i 12 d’abril a Ripoll.