24.03.09

Daniel Planas nou president de la FEEC

Disposat a lluitar per l’oficialitat

Aquest passat dissabte es van celebrar les eleccions a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb victòria de la candidatura continuista encapçalada per Daniel Planas. 65 vots per Planas, 38 per Jordi Quera i 2 vots en blanc va ser el balanç final d’una votació on hi van assistir 105 entitats. La creació l’estiu passat de la Internacional Skyrunning Federation (ISF) que va excloure la Federació Catalana com a membre de ple dret a canvi d’introduir-hi l’Espanyola (FEDME) és un punt que farà que moltes mirades estiguin ara posades en el nou president.
Segons Planas però, en declaracions a El 9 Esportiu: ”nosaltres volem que la selecció catalana de curses de muntanya continuï disputant totes les proves oficials, fins i tot el pròxim campionat d’Europa, si no ens en sortim negociant ja buscarem altres vies de pressió”. Mentre que la candidatura que liderava Jordi Quera proposava el trenacament de relacions amb la FEDME, la de Planas no ho fa però segueix defensant el nostre reconeixement oficial. Tot i que l’experiència ens diu que així li serà difícil, li desitgem tota la sort del món i estem oberts a ajudar-lo!